Inschrijvingen kostuumwedstrijden carnaval Nerja geopend

NERJA – De inschrijfperiode om mee te dingen in de diverse kostuumwedstrijden tijdens het carnaval van Nerja (dit jaar van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari) zijn met ingang van donderdag 3 februari geopend. De inschrijfperiode sluit op dinsdag 15 februari.

Het reglement voor deelname, in diverse categorieën, is te vinden via de link https://www.nerja.es/wp-content/uploads/2022/02/Propuesta-bases-carnaval-22-FIR.pdf . Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar op het gemeentehuis van Nerja (Oficina Municipal de Atención al Ciudadano van Nerja). Het carnavalsfeest geldt als één van de grootste, jaarlijks terugkerende, feesten in de kustplaats.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s