Film Respect te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 26 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Respect´ van regisseur Liesl Tommy vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film vertelt het buitengewone verhaal van muziekicoon Aretha Franklin. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee en een half uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s