Afronding herinrichtingswerken Calle Diputación eind maart

NERJA – De huidige herinrichtingsweken aan de Calle Diputación in het centrum van Nerja moeten eind maart zijn voltooid. De straat, die de Avenida Castilla Perez verbindt met het Plaza Cavana, ligt momenteel op de schop om tal van verbeteringen en restauratie-werkzaamheden door te voeren.

De werken zijn verdeeld over verschillende fases. Volgens de huidige planning wordt deze week de laatste hand gelegd aan de bestrating van het eerste deel van de Calle Diputación vanaf de Avenida Castilla Perez, waarna volgende week het werk aan het tweede gedeelte naar de Plaza Cavana kan beginnen.

Met de herinrichtingswerken is een bedrag gemoeid van 341.999 euro, een bedrag wat wordt opgehoest door de gemeente Nerja én de Diputación Provincial.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s