Q-keurmerk voor Nerja´s stranden Burriana, Chucho en Torrecilla

NERJA – De stranden van Burriana, Chucho en Torrecilla van Nerja hebben het Q-keurmerk van de Calidad Turística Española (ICTE) gekregen. Dit kwaliteitskeurmerk werd donderdagavond op de zogeheten Noche Q 22 gala-avond in Madrid uitgereikt aan Nerja´s burgemeester José-Alberto Armijo en de wethouder van toerisne, Gema Garcia.

Armijo reageerde opgetogen op de ontvangst van het Q-keurmerk voor de drie stranden van Nerja: “Het ontvangen van een dergelijke onderscheiding voelt altijd goed, omdat het de kwaliteit van onze stranden benadrukt terwijl het daarnaast een beloning is voor alle inspanningen die we daarvoor hebben gedaan. Afgelopen zomer werden we ook al beloond met het keurmerk van de blauwe vlaggen, die aangeven dat de kwaliteit van het zwemwater goed is.¨

Daarnaast gaf Armijo aan dat Nerja zich gaat inzetten om dergelijke keurmerken ook voor de andere stranden van de stad in de wacht te slepen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s