Granada CF in eigen huis onderuit tegen Osasuna

GRANADA – In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes moest de Andalusische voetbalclub Granada CF zondagmiddag 23 januari zijn meerdere erkennen in CA Osasuna. De bezoekers wonnen het duel in de 22ste speelronde voor de Spaanse Primera División met 0-2.

Beide middenmoters hielden elkaar in de eerste helft in evenwicht, zonder daarbij tot scoren te komen. Dat lukte Osasuna in het tweede deel van de wedstrijd wél: eerst openende David García in de 69ste minuut de score (0-1), één minuut voor tijd gooide Enrique Barja Afonso de wedstrijd op slot met een tweede treffer voor de bezoekers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s