Temperaturen lopen na het weekeinde weer iets op rond Nerja

NERJA – Na een aantal relatief kille dagen met gemiddelde dagtemperaturen van circa 14 graden Celsius, lopen de temperaturen rond Nerja in de loop van de volgende week weer iets op. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten met ingang van dinsdag 25 januari weer gemiddelde dagtemperaturen van circa 17 graden.

Dit weekeinde komt er in het huidige weerbeeld nog weinig verandering, al steekt er in de vooruitzichten op zaterdag gedurende de middag een forse wind op die onder meer kan leiden tot vrij hoge golven aan de kust. De zon laat zich de komende dagen regelmatig zien, al wordt deze ook bij tijd en wijle door passerende bewolking aan het oog onttrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s