Pak slaag voor Málaga CF

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 22 januari in het eigen La Rosaleda-stadion een ongenadig pak slaag gekregen van UD Ibiza. De bezoekers, evenals Málaga een middenmoter in de competitie, wonnen het duel in de 24ste speelronde met maar liefst 0-5.

UD Ibiza was zaterdagavond simpelweg sterker dan de thuisclub en bracht het krachtsverschil al in de elfde minuut tot uiting via een treffer van Sergio Castel. Tot aan de rust wist Málaga de schade beperkt te houden, na de pauze was het hek van de dam. Via treffers van Cristian Herrera (50ste minuut), Gonzalo Esobar (53ste minuut), nogmaals Herrera (58ste minuut) en David Goldar (tien minuten voor tijd) liep Ibiza uit naar een riante 0-5 overwining.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s