Green Dogs bij Robert’s Top in Almuñécar

ALMUNECAR – In bar/restaurant Robert’s Top in Almuñécar staat vrijdagvond 21 januari een optreden geprogrammeerd van de Ierse coverband Green Dogs. Het optreden begint rond 22.00 uur en duurt tot circa middernacht.

De bar is gevestigd aan de Calle Livry Gargan 1 in de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer Nerja. Green Dogs bestaat uit David Raya (zang en gitaar) en Jesus Duran (gitaar) en brengt voornamelijk rock & roll-muziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s