Concert met gitaar en fluit in Centro Cultural

NERJA – Het Dúo Jean-Pierre Rampal verzorgt op zaterdag 22 januari een concert op fluit en gitaar in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het concert begint rond 20.00 uur, toegangskaarten kosten 12 euro per persoon.

Deze zijn te verkrijgen aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45, ook zijn er kaarten te reserveren via internet op de link https://www.mientrada.net/evento/duo-jean-pierre-rampal-flauta-y-guitarra/ . Het duo Jean-Pierre Rampal bestaat uit Caludi Arimany (fluit) en gitarist Javier G. Moreno en brengt klassieke muziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s