Vargas Blues Band in Centro Cultural Nerja

NERJA – De Vargas Blues Band treedt vrijdag 21 januari op in Nerja. Dit gebeurt in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Toegangskaarten kosten 15 euro per persoon in de voorverkoop (verkrijgbaar aan de kassa´s van het theater aan de Calle Granada 45). Op de avond zelf dient 18 euro te worden neergeteld voor een entreebewijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s