Nederlands bekervoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in de achtste finales van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Dinsdagavond 18 januari staat om 18.45 uur de wedstrijd RKC-ADO op de rol, om 20.00 uur gaat amateurclub DVS in Arnhem de strijd aan met de profs van Vitesse. Een uur later staat in Heerenveen de ontmoeting Heerenveen-Go Ahead Eagles op het programma.

Een dag later worden de duels FC Groningen-NEC (18.45 uur), NAC-PEC (20.00 uur) en FC Twente-AZ (21.00 uur) afgewerkt. Op donderdag 20 januari wordt deze bekerronde afgesloten met de wedstrijden PSV-Telstar (18.45 uur) en Ajax-Excelsior Maassluis (21.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s