Totale renovatie Calle Bajamar als toegangsweg tot Playa Burriana

NERJA – Voor een bedrag van 358.353 euro beginnen binnenkort de renovatiewerkzaamheden aan de Calle Bajamar, naast de Calle Filipinas één van de twee toegangswegen tot Nerja´s drukst bezette strand Playa Burriana. Bijna drie ton komt hierbij voor rekening van de Diputación Provincial, de gemeente Nerja draagt zelf 63.103 euro bij aan de renovatie.

De aanbestedingsprocedure in inmiddels afgerond, zodat er nu op korte termijn ook daadwerkelijk een aanvang gemaakt kan worden met de renovatie. Daarbij wordt in de komende maanden het wegdek, de openbare verlichting, het openbaar groen, bewegwijzering, riolering en de telecommunicatie ter plekke volledig vernieuwd en gerenoveerd.

De gemeente benadrukt daarbij dat er haast moet worden gemaakt met de werkzaamheden, gezien de huidige slechte staat van zowel het wegdek als het trottoir en het belang van de 320 meter lange straat als toegangsweg naar het strand gedurende het toeristenseizoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s