Wind gaat liggen, temperaturen iets naar beneden

NERJA – De krachtige wind die aan het einde van deze week over Nerja en omgeving joeg, gaat met ingang van zaterdagochtend 15 januari liggen. Daarbij gaan de gemiddelde dagtemperaturen echter ook naar beneden, voor dit weekeinde en de komende week voorzien de meteorologen gemiddelde dagtemperaturen van circa 15 graden Celsius.

Dit meldt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente vooruitzichten. De zon laat zich de komende dagen regelmatig zien aan de Costa del Sol, ook is er de komende dagen regelmatig sprake van passerende wolkendekken. Neerslag wordt er in de huidige vooruitzichten voor dit weekeinde en de volgende week niet verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s