Nerja ontvangt bijna vier ton subsidie voor jeugdopleidingen

NERJA – De Junta de Andalucía heeft een subsidie van 375.111,60 euro toegekend aan de gemeente Nerja om te investeren in jeugdopleidingen. Voor dit geld krijgen vijftien jongeren uit Nerja en Maro een eerste hulp-opleiding in het Cultureel Centrum van Nerja.

Voor deze locatie is gekozen vanwege de aanwezigheid van provinciaal goedgekeurde klaslokalen. De subsidie dekt 99,6 procent van de totale kosten van het opleidingsproject, het resterende bedrag (1.500 euro) wordt opgehoest door de gemeente Nerja.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s