Bewolkte week voor Nerja en omgeving

NERJA – De komende week staat Nerja en directe omgeving een gemiddelde dagtemperatuur van circa 16 graden Celsius, een bij vlagen sterke wind en relatief veel bewolking te wachten. In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 januari is daarbij tevens een kleine kans op neerslag.

Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in de jongste weersvoorspellingen. Op woensdagmiddag lijkt in de huidige vooruitzichten de zon weer even de overhand te hebben, in de dagen daarna en in het weekeinde is er veelvuldig sprake van passerende wolkendekken. Aan het einde van de week neemt de wind in kracht toe, de gemiddelde dagtemperatuur blijft daarbij schommelen rond de 16 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s