Film Intemperie te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 12 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Intemperie´ van regisseur Benito Zambrano vertoond. De Spaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Spaanstalige uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Luis Tosar, Luis Callejo, Jaime López en Vicente Romero. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s