Negentien nieuwe Corona-gevallen in Nerja in het weekeinde

NERJA – Met negentien nieuwe Corona-gevallen is het aantal gedetecteerde gevallen binnen de gemeentegrenzen van Nerja gedurende het afgelopen weekeinde beduidend minder hard opgelopen dan een week eerder het geval was, toen maar liefst 131 nieuwe besmettingen aan het licht kwamen. Tegenover de negentien nieuwe gevallen stond in het weekeinde de genezing van acht personen.

Sinds het begin van de pandemie in het voorjaar van 2020 zijn er in Nerja nu 1.719 Corona-besmettingen gedetecteerd, waarvan inmiddels 1.258 personen hersteld zijn verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) is dit weekeinde gezakt naar 1.243,9 (was een week eerder 1.456,7).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s