Zonnige weekeinde voor Nerja

NERJA – De gemiddelde dagtemperaturen voor Nerja en omstreken hikken dit weekeinde aan tegen de grens van 20 graden. Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen. De zon is daarbij grotendeels van de partij, al is er ook sprake van wat passerende wolkendekken.

Ook voor maandag 10 januari wordt een dergelijk weerbeeld verwacht, daarna heeft er alle schijn van dat de temperaturen drastisch gaan zakken. Met ingang van woensdag 12 januari lopen de gemiddelde dagtemperaturen volgens de weerkundigen niet verder op dan 14 graden Celsius. Dit wordt dinsdag al ingeluid door een aanzwellende wind, die de dagen daarna de temperaturen naar beneden jaagt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s