Voetbalwedstrijd CD Nerja-CD Tiro Pichón uitgesteld vanwege Corona-besmettingen

NERJA – Het voetbalduel in de zestiende ronde voor de 1e División Andaluza Temporada tussen CD Nerja en CD Tiro Pichón uit Málaga is uitgesteld. De bezoekers hebben momenteel te veel positieve Corona-besmettingen binnen de selectie om een representatief elftal op te stellen.

Ook de thuisclub CD Nerja kent een aantal positieve gevallen, waarna in onderling overleg werd besloten het duel uit te stellen. De wedstrijd zou zaterdagmiddag 8 januari vanaf 17.00 uur in het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla worden afgewerkt. Een nieuwe datum is niet bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s