Muzikaal duet bij heropening O’Leary’s in Torrox

TORROX – De Ierse pub O´Learys in Torrox heropent zaterdag 8 januari de deuren, nadat de bar een korte periode wegens vakanties was gesloten. Deze heropening wordt, vanaf 21.00 uur, opgeluisterd met een duet voor elektrische viool en zang.

O’Leary’s Irish Bar is te vinden aan de Paseo Marítimo de Ferrara in de kustplaats Torrox, een kleine tien kilometer onder Nerja. Het optredende duo brengt daarbij rock-, pop-, en funkmuziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s