CD Nerja hervat seizoen op eigen terrein tegen CD Tiro Pichón

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zaterdag 8 januari voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Tiro Pichón uit Málaga.

De wedstrijd in het Estadio Pepe Luis Bobadilla in Nerja begint zaterdagmiddag om 17.00 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de vijftiende plaats met zeventien punten uit vijftien wedstrijden, CD Tiro Pichón staat dertiende met negentien punten. Koploper Mijas Las Lagunas verzamelde tot op heden 32 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s