VV Melissant houdt voor tiende keer een trainingskamp in Nerja

NERJA – De selectie en begeleidende staf van voetbalclub VV Melissant houdt voor het tiende jaar op rij (vorig jaar onderbroken vanwege de Coronacrisis) een trainingskamp in Nerja. De voetballers van trainer Frans Ceton arriveerden dinsdag 4 januari in de kustplaats voor een korte trainingsweek tot maandag 10 januari.

De groep heeft daarbij hotel Nerja Club als uitvalsbasis en traint vrijwel dagelijks op veld van het Estadio Deportivo López Cuenca (aan de N-340). Melissant bivakkeert momenteel op de dertiende plaats in de vierde klasse I van het zaterdagvoetbal in het district West II en hervat de competitie op zaterdag 5 februari met een thuiswedstrijd tegen Flakkee.

De Nederlands/Spaanse bar El Fuego in Nerja is één van de sponsors van de oranje/zwarte formatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s