Lichte aardschok voelbaar in Nerja

NERJA – Een aardschok met een kracht van 3,5 op de schaal van Richter was woensdagochtend 5 januari om 11.19 uur voelbaar in Nerja. De schok leidde tot een golf aan reacties op de diverse sociale media.. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor, ook kwam er geen schademeldingen binnen bij de alarmcentrales.

De aardschok had het episch centrum vlak onder de oppervlakte in de kustgemeente Lentegí in de provincie Granada. Volgens het Según el Instituto Geográfico Nacional werd de schok opgemerkt in onder meer de plaatsen Vélez-Málaga, Rincón de la Victoria, Algarrobo, Nerja, Torrox en Frigiliana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s