Groen licht voor intocht Reyes Magos in Nerja

NERJA – De intocht van de Reyes Magos in Nerja gaat, ondanks de verscherpte Corona-maatregelen, tóch door op woensdag 5 januari. Dit heeft Nerja´s wethouder van populaire tradities, Elena Galvéz, dinsdagavond bevestigd. De intocht begint zoals gebruikelijk ´s middags om 17.00 uur op het Parque Verano Azul, om van daaruit door het centrum van Nerja te trekken.

De jaarlijkse intocht van de Reyes Magos (het grote feest rond Driekoningen, wat in Spanje vergelijkbaar is met het Nederlandse Sinterklaasfeest, red.) trekt jaarlijks veel publieke belangstelling.

De route loopt van het Parque Verano Azul via de Calle Antonio Ferrandis Chanquete, Calle San Miguel, Calle Cruz, Calle Pintada, Plaza Cantarero, nogmaals de Calle San Miguel, Avenida Castílla Perez, Calle Jaén terug naar de Calle Antonio Ferrandis Chanquete en het Parque Verano Azul. De Reyes Magos worden daarbij begeleid door de Banda de Música de Nerja.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s