Daling van temperaturen rond Nerja

NERJA – In en rond Nerja is er deze week  sprake van een daling van de temperaturen. Waar de gemiddelde dagtemperatuur dinsdag 4 januari nog een waarde haalt van circa 17 graden Celsius, voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor woensdag 5 januari en donderdag 6 januari dat de gemiddelde dagtemperatuur niet hoger komt dan respectievelijk 12 en 13 graden.

Ook de dagen daarna blijft het relatief kil aan de Costa del Sol, in de recente vooruitzichten loopt de temperatuur pas aan het einde van het weekeinde weer op richting 18 graden. De meteorologen voorzien wel een gerede kans op neerslag in de nacht van woensdag op donderdag. De zon laat zich de komende dagen geregeld zien, daarnaast zorgen passerende wolkendekken de komende dagen voor een aantal grauwe dagen rond Nerja en omgeving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s