Late treffer brengt Málaga CF de winst tegen Alcorcón

ALCORCON – In de regio Madrid boekte voetbalclub Málaga CF maandagavond 3 januari een zwaarbevochten zege op thuisclub AD Alcorcón in de competitie voor de Segunda División. Het enige en beslissende doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor het eindsignaal en kwam op naam van Paulino de la Fuente.

Málaga had het gehele duel licht de overhand, zonder daarbij tot scoren te komen. Pas in de tachtigste minuut brak aanvaller De la Fuente de ban. Door de winst tegen de hekkensluiter steeg de Andalusische formatie naar de tiende plaats op de ranglijst met 30 punten uit 22 wedstrijden. Zondag 9 januari (aftrap 18.15 uur) speelt Málaga de eerstvolgende wedstrijd in het eigen stadion La Rosaleda, Sporting Gijón is dan de tegenstander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s