Intocht Reyes Magos in Nerja gepland op woensdag

NERJA – De jaarlijkse intocht van de Reyes Magos (het grote feest rond Driekoningen, wat in Spanje vergelijkbaar is met het Nederlandse Sinterklaasfeest, red.) is voor Nerja gepland op woensdag 5 januari. De stoet, onder muzikale begeleiding van de Banda de Música de Nerja, wordt rond 17.00 uur verwacht in het centrum van Nerja.

Of een en ander doorgaat is nog wel afhankelijk van de gemeentelijke beslissingen rond de maatregelen inzake het Corona-virus, waardoor er op het laatste moment nog wijzigingen kunnen optreden in het programma.

Vervolgens trekken de Reyes Magos met hun gevolg en onder begeleiding van muziek- en dansgroepen door de binnenstad van Nerja. De rondtocht eindigt normaal gesproken met een glorieuze entree op het Balcón de Europa, waar traditioneel honderden kinderen, ouders en toeristen het spektakel bij de El Salvador-kerk aanschouwen (circa 20.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s