Meteorologen voorzien natte Kerst voor Nerja

NERJA – Het ziet er naar uit dat Nerja dit jaar een natte Kerst staat te wachten. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorspelt in haar meest recente weersverwachting een honderd procent regenkans voor zowel vrijdag 24 december als zaterdag 25 december in Nerja en omgeving.

Ook de dagen daaromheen bestaat er een kans op neerslag. Qua temperaturen valt het wel mee aan de Costa del Sol. De komende dagen ligt de gemiddelde dagtemperatuur iets onder de twintig graden Celsius, na het weekeinde verwachten de meteorologen gemiddelden van 21 graden op maandag 27 december en zelfs 24 graden op dinsdag 28 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s