Granada CF temt Atlético Marid

GRANADA – In een zinderend duel klopte voetbalclub Granada CF woensdagavond 22 december de Madrileense opponent Atlético met 2-1. De bezoekers gingen het inhaalduel voor de Primera División flitsend van start met een doelpunt in de tweede minuut maar de Andalusische formatie toonde veerkracht en hield de drie punten uiteindelijk in eigen huis.

De wedstrijd was woensdagavond amper begonnen toen de Portugees João Félix de bezoekers al in de tweede minuut op voorsprong zette. Het antwoord van Granada kwam een kwartier later met een doelpunt van de Venezolaan Darwin Machís.

Beide ploegen hielden elkaar daarna lang in evenwicht. De thuisclub kwam halverwege de tweede helft op voorsprong door Jorge Molina. Diens treffer bleek uiteindelijk, ondanks fel aandringen van Atlético, van beslissende waarde: 2-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s