Nerja verleent nieuwe subsidie aan slachtoffers Corona-crisis

NERJA – De gemeente Nerja heeft een buitengewone subsidie van 40.000 euro toegekend aan de Stichting Cáritas Diocesana de Málaga, bestemd voor de ontwikkeling van programma´s voor gezinnen die in moeilijkheden zijn geraakt als gevolg van de Corona-crisis.

Burgemeester José-Alberto Armijo stelde daarbij dat het werk van de stichting in Nerja, sinds het begin van de pandemie, enorm gewaardeerd wordt en dat de gemeente Nerja met deze subsidie wil bijdragen tot de instandhouding van de activiteiten die stichting ontplooit. Cáritas Diocesana de Málaga richt zich daarbij vooral op de levering van basisvoorzieningen (zoals elektriciteit, gas en water) voor zwaar getroffen gezinnen en op huisvesting voor daklozen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s