Málaga CF uitgeschakeld in Copa del Rey

MAJADAHONDA – Het bekeravontuur van voetbalclub Málaga CF is in de tweede ronde van de Copa del Rey abrupt een halt toegeropen. In het voetbalstadion Cerro del Espina van Majadahonda, een voorstad van Madrid, werd dinsdagavond 14 december met 1-0 verloren van het lokale Rayo Majadahonda.

De thuisclub, voor de competitie uitkomend in de Segunda División B, toonde weinig ontzag voor de Andalusische formatie en had gedurende de wedstrijd een licht veldoverwicht. De winnende treffer werd na een kwartier spelen in de tweede helft gescoord door Rubén Sánchez.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s