Málaga CF neemt punt mee uit Baskenland

EIBAR – In de Spaanse Segunda División heeft het Andalusische Málaga CF zaterdagavond 11 december één punt overgehouden aan de verre reis naar Baskenland, waar een voetbalduel tegen het hoog geklasseerde (tweede) SD Eibar op het programma stond. De gelijk opgaande wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel.

Málaga begon ambitieus aan het uitduel in het Estadio Municipal de Ipurua en stond al na zes minuten op een 0-1 voorsprong dankzij een vroege treffer van de Senegalees Sekou Gassama. Binnen een half uur spelen repareerde Eibar de schade en leidde de thuisclub het duel met 2-1 na doelpunten van Juan Diego Molino (25ste minuut, strafschop) en José Corpas (27ste minuut). In de tweede helft toonde Málaga veerkracht en joeg de club verwoed op de gelijkmaker. Die kwam acht minuten voor tijd, toen Brandon Thomas de bal in het Baskische doel werkte: 2-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s