Film My Rembrandt te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 12 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘My Rembrandt´ van regisseur Oeke Hoogendijk vertoond. De Nederlandse productie uit 2020 is te zien in de originele uitvoering (Nederlands, Engels én Frans) en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film probeert te verklaren wat de schilderijen van Rembrandt zo bijzonder maakt en wat zijn werk voor velen betekent. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s