Zonnig weekeinde rond Nerja

NERJA – Nadat de harde wind de afgelopen dagen het weerbeeld aan de Costa del Sol bepaalde, staat Nerja een vrijwel windstil en zonnig weekeinde te wachten. Dit verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología), die daarbij gemiddelde dagtemperaturen van circa 21 graden Celsius voorzien.

Van neerslag is dit weekeinde én de eerste helft van de komende week geen sprake in de huidige vooruitzichten. Daarin regeert de zon aan de kust rond Nerja tot woensdag 15 december, later in de week kan er sprake zijn van passerende wolkendekken. De gemiddelde dagtemperaturen blijven daarbij gedurende de komende week schommelen rond de grens van twintig graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s