Mobiel kantoor Nederlandse ambassade komt naar Málaga

MALAGA – Het mobiele kantoor van de Nederlandse ambassade doet in de week van februari Málaga aan. Daarbij is het van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari mogelijk om in Málaga onder meer een Nederlands paspoort of ID-kaart te verlengen of aan te vragen.

Informatie over welke documenten daarbij nodig zijn en hoe de aanvraag ingediend moet worden is te vinden op de website https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/spanje/wonen-en-werken/paspoort-of-id-kaart-aanvragen-als-u-in-het-buitenland-woont .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s