Zambomba-kerstshow Cynthia Martin en Encarni Navarro in CCN

NERJA – In het Centro Cultual Villa de Nerja wordt vrijdagavond 10 december een kerstshow opgevoerd door de lokale artiesten Cynthia Martín en Encarni Navarro. Centraal daarbij staat het instrument zambomba, de show begint om circa 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt veertien euro per persoon.

Het aparte instrument de ‘zambomba’ is in Andalucía al eeuwen onlosmakelijk verbonden met Kerstmis en is het best te vergelijken met een Nederlandse ‘foekepot’ (een soort trommel, overspannen met een strak vel en in het midden een soort roerstaaf, red.). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het cultureel centrum (Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja). Ook zijn deze online te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/zambomba-nos-volvemos-a-encontrar/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s