Wijnproeverij en dansshow in Maro

MARO – Op het Plaza de la Iglesia van het, op een kleine vijf kilometer van Nerja gelegen, kustdorp Maro staat woensdagmiddag 8 december een wijnproeverij op het programma. Daarbij staat ook een optreden van leerlingen aan de dansschool Academia de Baile de Christian geprogrammeerd.

De activiteit is de eerste in een reeks van circa vijftig activiteiten die de komende weken plaatsvinden in Nerja en Maro, allen in het teken van het programma rond de kerstviering door de gemeente Nerja. De wijnproeverij in Maro begint rond de klok van 13.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s