Gemeentelijke kerstverlichting ontstoken in Nerja

NERJA – De jaarlijkse Bélen Municipal (dé gemeentelijke kerststal van Nerja) is sinds maandagavond 6 december te zien in de etalage onder het gemeentehuis, in de doorgang vanaf het Balcón de Europa naar het Plaza de España. Ook werd maandag de verlichting van de 23 meter hoge boom op het Balcón de Europa officieel ontstoken.

Boven veel straten in Nerja gold dit ook voor de traditionele kerstverlichting, die tot en met de viering van Drie Koningen (6 januari) actief blijft in de kustplaats. De komende weken zijn er in Nerja en Maro meer dan vijftig activiteiten gepland die allen verband houden met Kerstmis.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s