Zonnig weekeinde rond Nerja

NERJA – Met een gemiddelde dagtemperatuur van twintig graden Celsius en daarbij (vooral op zaterdag 4 december) veel zon gaat Nerja het eerste weekeinde van december in. Op zondag verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) wel voorbijtrekkende wolkendekken en een matige tot krachtige wind.

Ook voor het begin van de volgende week voorzien de weerkundigen aangenaam weer aan de Costa del Sol met gemiddelde dagtemperaturen die tegen de grens van twintig graden Celsius aanhikken. Later in de week bestaat er wel een kleine kans op regenval rond Nerja, waarbij naar verwachting de wind in kracht toeneemt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s