Vijftiende speelronde Eredivisie en Formule I GP in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de vijftiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Vrijdagavond 3 december speelt FC Groningen in eigen huis tegen PEC Zwolle. Het programma op zaterdag 4 december begint met PSV-FC Utrecht (aftrap 16.30 uur), gevolgd door Cambuur-Vitesse (18.45 uur) en Heracles-Heerenveen (aanvang 21.00 uur). Op zondag 5 december staan de duels RKC-NEC (12.15 uur), Go Ahead Eagles-FC Twente, AZ-Sparta (beiden 14.30 uur) en Feyenoord-Fortuna (16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 5 december (aftrap 16.00 uur) een thuiswedstrijd tegen Amorebieta voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Primera División op vrijdagavond 3 december vanaf 21.00 uur in het eigen Nuevo los Cármenes-stadion een competitiewedstrijd af tegen Alavés.

De Formule I Grand Prix van Qatar op het Jeddah Street Circuit van Saoudi Arabië begint zondagavond om 18.30 uur. Max Verstappen voert na twintig wedstrijden de WK-stand aan met 351,5 punten, regerend wereldkampioen Lewis Hamilton (Engeland) volgt met 343,5 punten. De Fin Valtteri Bottas volgt als derde op ruime achterstand. De teamgenoot van Hamilton vergaarde tot nog toe 203 punten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s