Dave Murrell Trio bij Robert’s Top in Almuñécar

ALMUNECAR – Bij bar/restaurant Robert’s Top in Almuñécar staat vrijdagavond 3 december een optreden geprogrammeerd van het Dave Murrell Trio. Het optreden begint rond 22.00 uur en duurt tot circa middernacht.

Het Dave Murrell Trio brengt voornamelijk jazz-, blues- en soulmuziek ten gehore en bestaat uit Dave Murrell (gitaar en zang), Helen Macd (drum en zang) en Jim James (harmonica). De bar is gevestigd aan de Calle Livry Gargan 1 in de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s