Winst voor Málaga CF in eerste ronde Copa del Rey

TAFALLA – In het voetbalstadion Campo San Francisco van de stad Tafalla (provincie Navarra) heeft voetbalclub Málaga CF donderdagavond 2 december op vrij eenvoudige wijze de tweede ronde van de Spaanse bekercompetitie (Copa del Rey) bereikt. De Andalusische formatie uit de Segunda División versloeg Peña Sport (voor de competitie uitkomend in de Tercera División) met 0-3.

Aanvaller Paulino De La Fuente brak na een half uur spelen de ban en tekende daarbij voor de 0-1. Op slag van rust zette David Rodríguez Lomban zijn club Málaga vanaf de strafschopstop op 0-2. Roberto Fenández Jaén bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand op 0-3.

Eerder op de dag moest Vélez-Málaga in de bekercompetitie met 2-3 het hoofd buigen voor Las Palmas, nadat de thuisclub tot twee keer toe op voorsprong was gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s