Inhaalduel Feyenoord-Heracles in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het inhaalduel voor de Nederlandse Eredivisie tussen Feyenoord en Heracles is woensdagavond 1 december in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Beide voetbalclubs beginnen om 20.00 uur in Rotterdam aan de wedstrijd. Thuisclub Feyenoord staat momenteel derde op de ranglijst en kan bij eventuele winst oprukken naar de tweede plaats op één punt van koploper Ajax. Heracles staat momenteel veertiende.

Ook het inhaalduel tussen AZ en Fortuna is bij El Fuego te zien, deze wedstrijd wordt donderdag 2 december vanaf 18.45 uur in Alkmaar afgewerkt. Op die dag wordt ook de eerste wedstrijd van de vijftiende speelronde tussen Ajax en Willem II (aanvang 21.00 uur) in Amsterdam gespeeld.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s