Granada CF eenvoudig naar tweede ronde Copa del Rey

TENERIFE – In de eerste ronde van de Spaanse voetbalbeker (Copa del Rey) had Primera División-club Granada CF dinsdagavond 30 november geen kind aan de amateurs van CD Laguna. Op het Canarische eiland Tenerife werd het liefst 0-7 voor de Andalusische club.

Granada liet in het voetbalstadion Estadio Municipal Francisco Peraza al snel weinig over van de illusies op een goed resultaat voor de opponent. Na negen minuten tekende Carlos Bacca voor de openingstreffer, waarna Adrián Butzke (32ste en 44ste minuut) en Antonio Puertas (41ste minuut) de ruststand op 0-4 bepaalden. Via treffers van nogmaals Butzke (54ste minuut) en twee keer Jorge Molina (67ste en 76ste minuut) liep Granada daarna vrij simpel uit naar 0-7.

Donderdagavond 2 december treedt ook Málaga CF aan voor een duel in de eerste ronde voor de Spaanse beker. De Andalusische formatie uit de Segunda División reist daarvoor naar de provincie Navarra om het vanaf 19.30 uur in de stad Tafalla op te nemen tegen de Tercera División-club Peña Sport FC.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s