Werken aan realisatie wandelpad Senda Litoral hervat

NERJA – Langs de kust van Nerja is weer begonnen met de realisatie van de Senda Litoral, een wandelpad langs de kust van Nerja tussen de stranden van Caletilla en Salón aansluitend aan het Balcón de Europa.

Burgemeester José Alberto Armijo stelde al bij de openbaring van de plannen, vóór de afgelopen zomer, ‘blij te zijn met de goedkeuring van dit project, dat de infrastructuur van Nerja verbetert wat het toerisme ten goede komt’. De geraamde kosten, 162.375 euro, worden volledig gesubsidieerd door de Diputación Provincial de Málaga.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s