Film Happy as Lazarro te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 1 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Happy as Lazzaro´ van regisseur Alice Rohrwacher vertoond. De Italiaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Italiaanse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Adriano Tardiolo en Tommaso Ragno. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee uur en vijf minuten. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s