Málaga CF verliest aansluiting met subtop

BURGOS – Met een 3-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Burgos verloor voetbalclub Málaga CF zaterdagmiddag 27 november de aansluiting met de subtop op het tweede voetbalniveau van Spanje, de Segunda División. De Andalusische formatie was zeker niet de mindere van de opponent maar liet zich aftroeven in de afronding van de schaarse kansen.

Daarin was thuisclub Burgos beduidend effectiever. Pablo Valcarce (17e en 67e minuut) én Juan-Manuel García-García (61e  minuut) benutten de geboden mogelijkheden gretig en bezorgden thuisclub Burgos op die manier een riante 3-0 overwinning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s