Granada CF haalt punt op in Baskenland

BILBAO – Voetbalclub Granada CF heeft vrijdagavond 26 november een punt overgehouden aan de verre reis naar Baskenland. In het stadion San Mamés Barria van het Athletic Club Bilbao eindigde de wedstrijd uit de vijftiende speelronde van de Primera División in 2-2.

Hoewel de thuisclub de gehele wedstrijd een overwicht had, lagen de Andalusische bezoekers lang op koers om een verrassende 1-2 zege over de streep te trekken. Raúl Garcia zette Bilbao weliswaar al na tien minuten op een 1-0 voorsprong, door treffers van Darwin Machís en Jorge Molino nam Granada nog voor de rust de leiding in de wedstrijd. Vervolgens hield Granada tot een kwartier voor tijd stand maar zag Bilbao een kwartier voor tijd alsnog langszij komen.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s