Temperaturen rond Nerja iets naar beneden in weekeinde

NERJA – De gemiddelde dagtemperatuur rond Nerja en omgeving loopt dit weekeinde iets naar beneden tot een waarde van circa zeventien graden Celsius. Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersverwachtingen.

Wél is daarbij, vooral op zaterdag 27 november, sprake van veel zon en lijkt de regenkans (evenals voor de komende week) zo goed als nihil. Vooral voor zondagnamiddag en maandag overdag verwachten de meteorologen een vrij krachtige wind, die met ingang van dinsdag 30 november gaat liggen. Later in de week lopen de temperaturen weer op naar gemiddelden van circa twintig graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s