Duo Lola Casermeiro en Alberto Soler speelt bij Live Bar Torrox

TORROX – De zangeres Lola Casermeiro treedt zaterdagavond 27 november samen met de gitarist Alberto Soler op in de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen. Dit gebeurt bij Live Bar aan de Avenida Europa 3 in Torrox-Costa.

Het optreden begint rond 21.00 uur, vooraf reserveren van een plaats (aanbevolen) kan via het telefoonnummer (+34) 601 652 544. Het uit Málaga afkomstige duo brengt voornamelijk soul-, funk- en jazzmuziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s